Saznajte više
o nama

O oftalmološkoj
ordinaciji belloko

Oftalmološku ordinaciju BELLOKO osnovala je Mr sci med Dr Željka Jojić Savićević nakon višegodišnjeg iskustva i rada u prestižnim medicinskim ustanovama i ordinacijama, kao i stalnog stručnog i profesionalnog usavršavanja.

Rad u Ordinaciji zasnovan je na najvišim profesionalnim i etičkim standardima, kako bi se opravdalo poverenje dosadašnjih, stalnih i budućih pacijenata. Osnovni princip je oslanjanje na najnovija saznanja i iskustva, kako u svetu tako i kod nas, kao i na mogućnosti koje nudi najsavremenija oprema i uređaji za dijagnostiku i lečenje. Posebna pažnja je posvećena dijagnostici i lečenju glaukoma.

Negovanje individualnog pristupa svakom pacijentu i praćenje subjektivnih smetnji, kao i redovne kontrole i lečenje na poslednjoj generaciji dijagnostičkih aparata, predstavljaju radni imperativ ove ordinacije.

Takođe, moguće je i neinvazivno rešavanje estetskih promena na kapcima i okolnoj regiji, izazvanih zapaljenskim ili degenerativnim promenama, kao i promenama nastalim starenjem tkiva, ukoliko za to postoje jasne medicinske indikacije.

Belloko - Centar za oftalmologiju i estetiku - Mr sci med Dr Željka Jojić Savićević

Mr sci med Dr Željka Jojić Savićević

Rođena u Beogradu, gde je završila Medicinski fakultet 1992. godine sa prosečnom ocenom 9,03. Specijalizaciju iz oftamologije završila je 1998. godine sa odličnom ocenom na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Od 1999. godine zaposlena na Klinici za očne bolesti VMA na odeljenju za prednji segment i glaukom. Iste godine dobija stipendiju za usavršavanje u Moorfields Eye Hospital u Londonu na odseku za glaukom. Od samih početaka stručnog rada bavi se lečenjem glaukoma što je i bila tema magistarskog rada ,,Medikamentno ili hirurško lečenje glaukoma” koji je odbranila 2001. godine takođe na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Stručnu karijeru nastavlja kao šef Centra za glaukom bolnice Profesional u Beogradu od 2009. godine gde je radila do osnivanja ordinacije Belloko, opremljene najsavremenijom opremom, gde dalje želi da se posveti svojim pacijentima na najvišim stručnim standardima. Sve vreme stručnog rada aktivno se bavi izučavanjem i lečenjem glaukoma, autor je brojnih stručnih radova, kao i monografije ,,Medikamentno ili hirurško lečenje glaukoma”. Aktivan učesnik stručnih sastanaka i kongresa u zemlji i inostranstvu uz uvek primerenu stručnu aktivnost.

Neke od mnogobrojnih članaka i intervjua doktorke možete pogledati na sledećim linkovima:
Zamućen ili nejasan vid

KONSULTANTI

Belloko - Centar za oftalmologiju i estetiku - Dr Biljana Raščanin Draganić

Dr Biljana Raščanin Draganić

Dr Biljana Raščanin Draganić je specijalista oftalmologije na Klinici za očne bolesti VMA i veoma cenjeni dijagnostičar kod oboljenja zadnjeg očnog segmenta.

Belloko - Centar za oftalmologiju i estetiku - Dr Vladimir Draganić

Dr Vladimir Draganić

Dr Vladimir Draganić je načelnik Odeljenja za funkcijsku dijagnostiku Klinike za očne bolesti VMA i očni hirurg na glasu, koji iza sebe ima više od 20.000 uspešno obavljenih operacija katarakte.
Više o doktoru možete pročitati ovde

zakažite
pregled ili tretman

Kontaktirajte nas:

Nakon slanja upita bićete kontaktirani za
potvrdu unetog termina

predstavljamo vam

centar za oftalmologiju i estetiku belloko

Belloko - centar za oftalmologiju i estetiku

dijagnostika
glaukoma

Najčešće se povezuje sa povišenim očnim pritiskom, ali je oboljenje sa velikim brojem faktora rizika.

Saznajte više
Belloko - centar za oftalmologiju i estetiku

plasma
metoda

Plasma metodom koja je bezbolna, minimalno invazivna postiže se zatezanje, uklanjanje kože, bez reza, krvi, ožiljaka.

Saznajte više
Belloko - centar za oftalmologiju i estetiku

prodajni
salon

U istom prostoru smo organizovali i specijalizovanu optičarsku radnju Belloko.

Saznajte više

Newsletter

Prijavite se i informišite se o aktuelnim ponudama
oftalmoloških i estetskih tretmana