Saznajte više
o nama

O oftalmološkoj
ordinaciji belloko

Centar za oftalmologiju i estetiku, BELLOKO, osnovale su Mr sci med Dr Željka Jojić Savićević i Dr Dina Klevernić Pavićević nakon višegodišnjeg iskustva i rada u prestižnim medicinskim ustanovama i ordinacijama, kao i stalnog stručnog i profesionalnog usavršavanja.

Naš rad u centru zasnovan je na najvišim profesionalnim i etičkim standardima, kako bi opravdale poverenje naših dosadašnjih, stalnih i budućih pacijenata. Oslanjamo se i na najnovija saznanja i iskustva, kako u svetu tako i kod nas, kao i na mogućnosti koje nudi najsavremenija oprema i uređaji za dijagnostiku i lečenje. Posebna pažnja je posvećena dijagnostici i lečenju glaukoma.

Negovanje individualnog pristupa svakom pacijentu i praćenje subjektivnih smetnji, kao i redovne kontrole i lečenje na poslednjij generaciji dijagnostičkih aparata, predstavljaju naš radni imperativ. Takođe, fokusirani smo i na neinvazivno rešavanje estetskih promena na kapcima i okolnoj regiji, izazvanih zapaljenskim ili degenerativnim promenama, kao i promenama nastalih starenjem tkiva. U tom cilju ordinacija je opremljena najsavremenijom opremom kojom se beskrvno, bezbolno, bez skalpela, postižu efekti klasične operacije.

Belloko - Centar za oftalmologiju i estetiku - Mr sci med Dr Željka Jojić Savićević

Mr sci med Dr Željka Jojić Savićević

Rođena u Beogradu, gde je završila Medicinski fakultet 1992. godine sa prosečnom ocenom 9,03. Specijalizaciju iz oftamologije završila je 1998. godine sa odličnom ocenom na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Od 1999. godine zaposlena na Klinici za očne bolesti VMA na odeljenju za prednji segment i glaukom. Iste godine dobija stipendiju za usavršavanje u Moorfields Eye Hospital u Londonu na odseku za glaukom. Od samih početaka stručnog rada bavi se lečenjem glaukoma što je i bila tema magistarskog rada ,,Medikamentno ili hirurško lečenje glaukoma” koji je odbranila 2001. godine takođe na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Stručnu karijeru nastavlja kao šef Centra za glaukom bolnice Profesional u Beogradu od 2009. godine gde je radila do osnivanja ordinacije Belloko, opremljene najsavremenijom opremom, gde dalje želi da se posveti svojim pacijentima na najvišim stručnim standardima. Sve vreme stručnog rada aktivno se bavi izučavanjem i lečenjem glaukoma, autor je brojnih stručnih radova, kao i monografije ,,Medikamentno ili hirurško lečenje glaukoma”. Aktivan učesnik stručnih sastanaka i kongresa u zemlji i inostranstvu uz uvek primerenu stručnu aktivnost.

Belloko - Centar za oftalmologiju i estetiku - Mr sci med Dr Željka Jojić Savićević

Dr Dina Klevernić Pavićević

Rođena u Beogradu, diplomirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Moskvi (Ruska Federacija) 1998 god. Specijalizaciju iz Oftalmologije završila na VMA u Beograd 2004 godine. Od tada se kontinuirano usavršava u oblasti bolesti prednjeg segmenta oka i kontaktologije. Trenutno završava master studije na Univerzitetu Camerino u Italiji iz oblasti primena inovativnih medicinskih metoda u estetici regija lica i oka. Autor brojnih stručnih radova. Oftalmolog, master estetske medicine, kontaktolog (fitovanje mekih i RGP kontaktnih sočiva), refrakcione anomalije, njihova korekcija, oftalmološki pregledi, pregled zadnjeg segmenta oka, dijagnostika i lečenje glaukoma, pregledi dece, nehirurška estetika.

zakažite
pregled ili tretman

Nakon slanja upita bićete kontaktirani za
potvrdu unetog termina

predstavljamo vam

centar za oftalmologiju i estetiku belloko

Belloko - centar za oftalmologiju i estetiku

dijagnostika
glaukoma

Najčešće se povezuje sa povišenim očnim pritiskom, ali je oboljenje sa velikim brojem faktora rizika.

Saznajte više
Belloko - centar za oftalmologiju i estetiku

plexr
metoda

Namenjena svakome ko na prirodan način želi da poboljša izgled kože lica i tela i ukloni promene na koži.

Saznajte više
Belloko - centar za oftalmologiju i estetiku

prodajni
salon

U istom prostoru smo organizovali i specijalizovanu optičarsku radnju Belloko.

Saznajte više

Newsletter

Prijavite se i informišite se o aktuelnim ponudama
oftalmoloških i estetskih tretmana